BELLA AMICA

BELLA AMICA Eethuis, Grillroom & Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 967 beoordelingen
18 aug 2019 om 20:35 Sorry het was waardeloos heb meer dan de helft weg gegooid de schotel die ik had de friet was koud en taai de pizza was het vlees verbrand dus zo als het er nu uitziet bestel ik daar nooit meer en dan moet je 1uur wachten op je eten 30euro kwijt
15 aug 2019 om 22:00 Lekker gegeten. Bezorger was op tijd en was vriendelijk. Jammer , dat de bakjes sambal sauzen aan de magere kant waren. Mocht wel wat meer.
15 aug 2019 om 14:11 We kregen die ben & jerry, kapot klein, betaal je 3.75 voor? En de pizza was erg slap
13 aug 2019 om 17:02 Om 23 uur besteld en 00.10 uur kwam de bezorger aan. Friet was te slap en de hotwings waren zo hard als baksteen. Jammer ga er zelf nooit meer bestellen.
13 aug 2019 om 7:49 Eten was goed en lekker.
11 aug 2019 om 20:50 It was written that ordered was delivered,but i didnt get it.How can i get refund
11 aug 2019 om 18:31 Alles smaakt prima het was alleen erg jammer dat de bakjes saus gesmolten waren waardoor alles in het tasjes onder de saus zat
4 aug 2019 om 19:45 Geen klachten dik tevreden
4 aug 2019 om 19:44 Pizza was, beetje, zuinig belegd, fikse rand vrij Smaak was okay
2 aug 2019 om 19:10 Dzisiaj bardzo się zawiodłam. Ja wiem, ze piątek. Zamówienie złożyłam zaraz po otwarciu. Dotarło 75min pozniej, frytki były już nie świeże. Słabo.
30 jul 2019 om 20:57 Bar en bar slecht rauwe friet bezorger die om extra geld vroeg.kon geen nederlands.nooit meer alles weg gedonderd.
29 jul 2019 om 4:29 De pizza was weer taai en bijna koud, dit is de laatste keer geweest dat we daar besteld hebben.