BELLA AMICA

BELLA AMICA Eethuis, Grillroom & Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1611 beoordelingen
18 jan 2022 om 9:24 Goei vlees, alles warm. Wel beetje lange bezorging maar was het wachten waard.
9 jan 2022 om 20:20 Eten was prima. Bezorgtijd zou 59 min zijn, maar na 90 min nog niks.. toen maar gebeld en werd bestelling binnen 15 min bezorgt.. langste bezorgtijd voor ons tot nu toe. Beetje jammer. Ook geen sorry aan de deur gehoord.
9 jan 2022 om 18:53 Slecht een tijd niet besteld daardoor , nu de eerste keer weer alles koud pizzas friet . Geen eens zin meer om er voor te bellen .laatste x besteld
8 jan 2022 om 20:27 Het eten smaakte goed alleen was al lauw voor t hier was en we moesten erg lang wachten voor t bij ons was
8 jan 2022 om 0:02 Kwaliteit is zeker niet meer wat ik gewend ben van deze zaak, en na het eten ervan krijg ik altijd koppijn (wat duid op het gebruik van veel MSG. Na jarenlange klant ga ik op zoek naar een ander Jammer!
31 dec 2021 om 21:55 Eten was lauw, en in het midden van onze pizza's was nog snel wat kruiden op gegooid .niet lekker dus. Bij confrontatie van tijd was het tja dan moet u dit aangeven.ik had zo snel mogelijk aangegeven. 18.15 besteld 19.45 was hij er
22 dec 2021 om 20:51 Na zo’n anderhalf uur wachten, konden we genieten van ons koude eten. Nooit meer
22 dec 2021 om 19:30 Na twee uur op de twee bestelde pizzas te hebben gewacht hebben we onze bestelling ontvangen. Twee inmiddels koude pizzas ontvangen. Gebeld dat we koude pizzas hebben ontvangen. Maar daar hadden wordt door bella amica niets aan gedaan. Schandalig!
20 dec 2021 om 0:23 De app gaf bezorgtijd 55minuten aan, na 80 minuten gebeld waar het bleef. Na ruim 90 minuten het eten bezorgd en was aan de koude kant.
13 dec 2021 om 0:22 Forgot a pizza from the order and delivery time was 120 min total and phone number didn't respond
4 dec 2021 om 19:38 Ik ben normaal niet van reviews achterlaten.. maar Jezus wat slecht. Echt een IJSkoude pizza ontvangen en 1,5 uur gewacht.
4 dec 2021 om 10:07 Koude pizza lange bezorg tijd