BELLA AMICA

BELLA AMICA Eethuis, Grillroom & Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1309 beoordelingen
25 nov 2020 om 20:35 snel en lekker
22 nov 2020 om 19:57 Meer dan 2 uur geleden een bestelling geplaatst, intussen nog niets ontvangen, zelf het restaurant gebeld en naar de status gevraagd, eten is onderweg, eten is onderweg.. balen.. geen beoordeling
22 nov 2020 om 19:53 Na bijna 2 uur is mijn man er zelf maar heen gegaan. Het was druk zeiden ze, dat begrijpen wij volledig, maar laat dan niet via de app weten na een uur de bezorger is er bijna. Nu half lauw eten en 2,50 euro aan bezorgkosten kwijt.
22 nov 2020 om 18:28 Al het eten was koud, voor 44 euro, en we hebben 1,5 uur moeten wachten ipv 1 uur zoals ze zeiden. Ook had ik vermeld..geen artisjok op de pizza, en wat zat er gewoon op??
22 nov 2020 om 18:23 Eten uur van te voren besteld en nog te laat geleverd, pizza van mijn man was lauw, shoarmaschotel van mezelf ook, maar had besteld in chili gebakken en dit was NIET gedaan, wél extra voor betaald. Schandalig vind ik dit.
21 nov 2020 om 10:07 Eten was koud. Smaak van het vlees was wel goed maar hebben het moeten opwarmen. Hadden al zolang gewacht dat ik geen zin meer had om te bellen en weer zo lang te wachten. Beetje jammer
19 nov 2020 om 0:41 Snelle service, smakelijke eten,goed warm en een heerlijke smaak. Alles was PicoBella top !!
18 nov 2020 om 19:40 Lekker eten gehad Was goed warm
15 nov 2020 om 20:49 1 uur te laat en koud eten gehad nog nooit zo slecht geweerst
15 nov 2020 om 19:26 Het eten is goed, bezorgtijd is wel wat lang.
12 nov 2020 om 20:02 2x extra saus wel betaald niet gekregen 2x extra Turks brood, zo hard als beton Friet van de kapsalon zo hard als beton Helft van het eten weg moet gooien. Al met al zeer slecht
9 nov 2020 om 9:29 Meer dan een uur moeten wachten en het was koud. Eerste en de laatste keer geweest!!